Prestige

Lloji i prones :

Apartament me siperfaqe 82.20 m2, Vendodhja Shengjin Lezhe, Zyra e Rregjistrimit

Lezhe, zk3126, shk 1, kt 4, ap 11, 

ne emer te Ilir Gjeto Malaj dhe Margarita Jak Malaj, Personat e interesuar te paraqiten ne adresen Blv Bajram Curri, pallati 6,

Perballe Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, ose te kontaktojne ne nr cel 0692847727,